jarní víkend

v sobotu hned po ránu chovatelská výstava, s mezinárodní účastí,
bylo zajímavé pozorovat pupkaté strýce u klecí s králíkama, jak je hodnotí, německy, polsky, slovensky...



jarní chleba, takový pokus, jsou v něm zapečené kousky čerstvého salátu a ředkviček



 jaro v lese....



už kvetou i za domem ve stínu...



Komentáře

  1. U nás bude jen malá výstava a domácích mazlíčků....žádní pupkatí pánové a cizí jazyky....dětský smích a rozzářená očiska :-))

    Na takový chlebík jsem si ještě netroufla, jen o příchutích přemýšlela....jak chutí?

    A s jehnědama se to u nás na zahradě má letos špatně...nějak zapomněli vyrašit :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlebík je výborný, musí se sníst do druhého dne, aby se ředkvičky nezačaly kazit, ale nebyl to problém. Je to klasický recept pro domácí pekárny, 250ml vody, lžička cukru, lžička soli, 375 g hladké mouky, třetina kostky droždí, sušená pažitka a majoránka, asi 4 najemno nakrájené ředkvičky a pár lístků ledového salátu, lze tam dát cokoliv

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď a info...zkusím zelené přihodit do kváskového co si peču....zelení se zelení...první listy pampelišek už čistí játra ;-))

      s milým pozdravením pherenis

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi za každý Váš komentář

Oblíbené příspěvky