jarní víkend
v sobotu hned po ránu chovatelská výstava, s mezinárodní účastí,
bylo zajímavé pozorovat pupkaté strýce u klecí s králíkama, jak je hodnotí, německy, polsky, slovensky...
jarní chleba, takový pokus, jsou v něm zapečené kousky čerstvého salátu a ředkviček
jaro v lese....
už kvetou i za domem ve stínu...
U nás bude jen malá výstava a domácích mazlíčků....žádní pupkatí pánové a cizí jazyky....dětský smích a rozzářená očiska :-))
OdpovědětVymazatNa takový chlebík jsem si ještě netroufla, jen o příchutích přemýšlela....jak chutí?
A s jehnědama se to u nás na zahradě má letos špatně...nějak zapomněli vyrašit :-))
Chlebík je výborný, musí se sníst do druhého dne, aby se ředkvičky nezačaly kazit, ale nebyl to problém. Je to klasický recept pro domácí pekárny, 250ml vody, lžička cukru, lžička soli, 375 g hladké mouky, třetina kostky droždí, sušená pažitka a majoránka, asi 4 najemno nakrájené ředkvičky a pár lístků ledového salátu, lze tam dát cokoliv
VymazatDěkuji za odpověď a info...zkusím zelené přihodit do kváskového co si peču....zelení se zelení...první listy pampelišek už čistí játra ;-))
Vymazats milým pozdravením pherenis