Jak jsme prožili státní svátek

V noci chvíli zapršelo a ochladilo se. Jinak celý den zas svítilo slunce. Ideální počasí na podzimní výlet do krajiny předků. Tradičně v tyto dni objíždíme rodinné hroby. Stavíme se někde na oběd a zakončíme návštěvou Safari ve Dvoře Králové kde probíhá dýňování a týden duchů. 
Cukrárna Zlatá pecka je fakt Pecka. Zaujala nás tak, že jsme se kousek za náměstím v Pecce otočili a vrátili se na něco dobrého. Můžeme jen a jen doporučit. Vyzkoušeli jsme zmrzlinu, pohár, napěněné mléko a čokoládu. Tak hustou a výbornou jsme dlouho neměli. Díky zastávce jsme zašli i na hrad, na nádvoří. 
Zoo ve Dvoře tradičně úžasně haloveensky nazdobená. Všude vyřezávané dýně. A spousta strašidel 😉. 



Vzkaz pro méně šikovné 😉. 
Pěkné dni, naplno prožité, mějte se, Pavel

Komentáře

  1. O cukrárně v Pecce jsem nedávno četla v novinách a vidím, že všechny ty chvály byly oprávněné. V létě jsou tam prý fronty "na dlouho", ale stojí to za to. Tak díky za připomenutí, určitě se tam na nějakou tu "mňamku" taky brzy vydáme! Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný den jste měli. V Pecce jsem byla před hodně moc lety, při našem putování po východních Čechách. Odhaduji, že už to může být tak dvacet let. Dnes bych si nějakou dobrůtku dala, potřebuji obalit nervy.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi za každý Váš komentář

Oblíbené příspěvky