Svatováclavské časy

Sice dnes docela pršelo,  ale i tak jsme ráno zajeli na chvíli na Kuks, už začínají barvit stromy, máme to místo moc rádi. 
Odpoledne pak doma a na zahradě
Marmeláda z jablek a rakytníku, sporák je úžasný,  i maso je měkčí a lepší než z horkovzdušné truby v kuchyni doma
Dnešní úroda rajčat,  zatím je necháváme na rostlinách 
dary lesa
a naši ježci ukázali mládež :-)

Komentáře

  1. Moje zkušenost - jídla vařená na plotně jsou chutnější, než třeba z indukce. Dospělé děti se na takové hlášky tváří podivně. Kamínka moc pěkná, mám také zálusk.
    Dagmar

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně teplo z kamen je mnohem teplejší, než z radiátoru. Když topíme krbem tak při 21 stupních je mi teplo, kdežto plynem potřebuji alespoň o stupeň i stupeň a půl víc. Houby bych brala. Ježky tady máme taky, ale přes den se neukazují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naši ježci hlavně za tmy u misky s kočičím žrádlem, ve dne jen občas.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi za každý Váš komentář

Oblíbené příspěvky