Pampelišky 

Na radu kamaráda jsem se pustil do výroby pampeliškového vína
Prý stačí spařit květy, zalét cukrovým nálevem, přidat kvasnice, kousky citronu, skořici....
a pak už jen kvasnou zátku...
Asi za hodinu po uzavření roztok začal kvasit, o dalším postupu budu průběžně informovat :-)


 
kvasný proces prý chce teplo, takže v teple zimní zahrady

 
zelenožlutá nádhera

Komentáře

  1. Pampeliškové víno jsem nikdy nepila. Jsem zvědavá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho chutnal u toho kamaráda a bylo moc dobré, proto ten pokus

      Vymazat
  2. Kamarádka ode mě, z Trutnova, dělala pampeliškový med, ten byl opravdu dobrý. Jsem zwědavá na to víno, i když to nebudu moct ochutnat.

    OdpovědětVymazat
  3. pampeliškový med jsme taky párkrát dělali, je výborný

    OdpovědětVymazat
  4. No páni, pampeliškové víno, mňaaam! :) Tak ať se podaří!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi za každý Váš komentář

Oblíbené příspěvky